Cloud løsninger

Cloud Løsninger

Ved brug af cloud i løsninger kan du undgå at investere en stor sum penge på hardware, installation og vedligeholdelse og ikke mindst plads.

I clouden kan du lynhurtigt skalere din løsning hvis behovet opstår uden at skulle ændre i din nuværende opsætning.

Hos Sharkware har vi stor erfaring med løsninger i skyen som det også bliver kaldt. Lad os hjælpe dig med at finde den rette cloud løsning til din virksomhed.

Hvad er cloud løsninger?

Cloud løsninger, også kendt som cloud computing eller cloud services leverer en række IT resourcer on-demand over internettet. Cloud service udbyder som f.eks. AWS, Microsoft Azure og Google Cloud Platform kan leverer alt fra applikationer til datacentre hvor man afregner ud fra forbrug. Disse former for online løsninger giver også din virksomhed mulighed for at skalere op eller ned på resourcerer alt efter behov.

Hvad er fordelene?

Cloud baseret løsninger gør det muligt at få hurtigt adgang til fleksibelt og prisvenlige IT resourcer uden at skulle investere en stor sum penge i hardware eller tidskrævende installation eller vedligehold. Dette gør det muligt for virksomheder at reducerer omkostninger til IT. Disse former for løsninger gør det også muligt at tilgå sine resourcer uanset hvor man logger på fra, hvilket gør dem super bekvem.

Brug for hjælp til at komme igang?

Det er efterhånden et hav af cloud baseret løsninger ude på internettet. Hvordan er det så lige at man får valgt den rigtige løsning til sin virksomhed? Der findes ingen standardiseret løsninger til success i clouden. Den løsning man vælger skal afhænge af de behov man har som virksomhed. Hos Sharkware guider vi jer igennem den store cloud jungle og finder den helt rigtige cloud løsning til din virksomhed.

Kontakt Sharkware for en uforpligtende snak med en af vores cloud eksperter omkring hvad dine behov er og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.