Datavisualisering

Datavisualisering

Datavisualisering kan give et visuelt indblik i din virksomheds data på en nem og overskuelig måde. Vi har fokus på at udvikle let læselige rapporter, som er up-to-date med data og let tilgængelige.

At kunne læse og forstå sin virksomheds data kan være med til at åbne flere muligheder samt løft virksomheden til et nye niveau.

Data er yderst værdifuldt og eftertragtet, mangel på udnyttelse af data kan give et negativt udfald for virksomheden. Lad Sharkware hjælpe dig.

Hvad er datavisualisering?

Der bliver hver dag skabt en masse data når man driver virksomhed. Disse data kan være omkring salg, lager, marketingsperformance, omkostninger og andre KPI’er. Med så meget data kan det hurtigt blive svært at læse og forstå dem, og man risikerer at glip af vigtig info, som man kunne have udnyttet til at træffe de rigtige valg.

Hvad kan jeg bruge visuel data til?

Data kan fortælle en masse omkring din virksomhed og hjælpe med at pege din virksomhed i den rigtige strategiske retning. Det er derfor vigtigt at kunne læse og forstå de mange data man har. Ved at visuelt præsentere data i en grafisk form bliver det langt lettere at få et indblik i dem.

Har du data, har vi løsningen

Hos Sharkware har vi stor erfaring med at visualisere data for virksomheder. Vi anvender ikke Excel til at lave disse former for rapporter, men i stedet en web eller mobil app. På denne måde kan vi sikre at du altid har adgang til dine data og at de up-to-date.

Vi anvender aktive dashboards, interaktive rapporter, diagrammer og grafer for at gøre dine data mere levende og nemmere at læse.

Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få et indblik i jeres data.