Digitalisering

Digitalisering

Digitalisering igennem software og teknologi kan løfte din virksomhed til det næste niveau. Med indsamling af data kan du få et mere præcist indblik din din virksomhed.

Data der bliver indsamlet i forbindelse med at virksomheder bliver mere digitale kan oversættes til grafer og diagrammer som hurtigt og nemt kan give et bedre indblik i forskellige KPI’er. Gør det nemt at forstå din virksomhed!

Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Hvad er digitalisering?

Digitalisering betyder enligt overgang fra analog til digital. Digitalisering kan øge produktiviteten og konkurrenceevenen hos virksomheder ved at anvende teknologier og data til at optimere og automatisere forretningsprocesser. Specielt data er nøgleordet i dette sammenhæng, data kan give vigtig indsigt i mulighederne for at optimere nuværende processer.

Hvordan gavner det virksomheder?

Hos mange virksomheder er manuelle processer og manglende integration mellem IT-systemer hindringer for vækst. Dette skaber flaskehalse og forhindrrer muligheden for at optimere og udvide forretningen.

Ved at automatisere og få systemer til at snakke sammen kan din virksomhed reducere manuelt arbejde og spare mandetimer og dermed frigøre resourcere til opgaver med højere prioritet

Hvordan kommer man i gang og hvor starter man?

Det kan alt sammen godt lyde som noget af en mundfuld, men frygt ej. Der er ingen krav til at gå 100% digitalt fra en start, men det er i stedet vigtigt at gøre sig et overblik over processer som kan digitaliseres og automatiseres. Hos Sharkware kan vi netop hjælpe med dette. Vi analyserer jeres virksomhed og skaber et overblik over hvor i kan optimerer. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at blive mere digitale.

 

Eksempler på digitalisering

 

Fragt og logistik

Stop med at planlægge ruter manuelt. Software løsninger kan automatisk planlægge ruter, give et overblik over jeres flåde, ETA, tracking, udfylde kørebog mm.

Opbevaring af data

Gør en ende på papirarbejde og manuel arkivering af jeres data. Med digitalisering kan din virksomhed nemt, sikkert og hurtigt opbevarer jeres data, og ikke mindst gøre dem let tilgængelig.

Tilskud til digitalisering

I forbindelse med digitalisering af samfundet tilbydes der lige nu tilskud til digitalisering, e-handel eller automatisering. Tilskuddet kan søges af virksomehder som opfylder kravene – Læs mere på https://smvdigital.dk/