SMARTGRID-X Logo

Udvikling af hjemmeside og web applikation

Opgaven

SMARTGRID-X havde et ønske om at få genopfrisket deres hjemmeside og samtidig få udviklet en webapplikation som kunne give deres kunder mulighed for selv, at kunne konfigurere og styre deres SMARTGRID-X moduler online.

Udkom

Sharkware har til SMARTGRID-X udviklet en ny hjemmeside fra scratch hvor sikkerhed, performance og skalerbarhed er tænkt ind. Ydermere er der tilføjet mulighed for at vælge imellem 4 sprog på hjemmesiden (dansk, engelsk, norsk, svensk), samt en betalingsløsning.

Udover hjemmesiden leverede Sharkware også en webapplikation hvor SMARTGRID-X kunder kan se de moduler som de ejer og abonnerer på. Her kan de bl.a. se grafer over elpriser, temperatur på deres enheder mm. Brugeren kan også igennem webapplikationen styre hvornår de ønsker at tænde og slukke deres enheder, f.eks. kan de vælge at den tændes når strømmen er billig eller når temperaturen overstiger eller falder under en værdi som brugeren sætter.

Brugeren har direkte igennem hjemmesiden og webapplikationen også mulighed for, at købe abonnementer og moduler som SMARTGRID-X tilbyder. Sharkware har lavet en integration til Reepay som er en hurtig, sikker og nem måde for brugeren at betale for de produkter som de ønsker.

Tech stack

Angular, HTML, CSS, TypeScript, AWS, Reepay

SMARTGRID-X leverer moduler som giver dig fuld kontrol af din varmepumpe, pool og lignende enheder. Modulet gør det muligt at opnå en mere effektiv energianvendelse og samtidig skabe den perfekte temperatur i dit hjem!