API integrationer

API integrationer

En API integration kan eliminere tidskrævende og manuelle processer

Har I IT-systemer, der ikke kan snakke sammen?

Hos Sharkware kan vi integrere dine virksomheders IT-systemer så de taler sammen. Vi kan også hjælpe med integrationer til eksterne IT-systemer.

Hvad er en API integration?

Når man vil integrerer IT-systemer betyder det i bund og grund, at man får dem til at snakke sammen. Dette gøres typisk ved brug af API. Man kan f.eks. integrere forskellige IT-systemer, så de kan udveksle data eller benytte funktioner i andre programmer.

Hvordan kan en API integration gavne min virksomhed?

Ved at integrere dine IT-systemer, kan du effektivisere dine arbejdsgange. Du kan eksempelvis slippe for manuelt at skulle trække data fra et IT-system til et andet. Fejl minimeres undervejs da hele processen foregår elektronisk man samtidigt kan bygge fejlhåndtering ind ens setup.

Du behøver ikke at få bygget den helt store forkromede løsning i begyndelsen, for man kan nemlig blive ved med at bygge videre på integrationen og dermed lave mere og mere funktionalitet med tiden.

Her er et par eksempler på hvordan integrationer kan bruges:

Virksomheder med en webshop har oftest en api integration til deres ERP system, f.eks. til at hente lagerbeholdninger til webshoppen eller trække ordre data ind i ERP systemet. API integrationen kan gå begge veje.
Hvis man anvender cloud løsninger er det oftest også muligt at bygge en API integration til disse løsninger, f.eks. til at trække data til eller fra cloud løsningen.

Lad os hjælpe dig igang

Udnyt potentialet der er i at din virksomheds IT-systemer kan tale sammen. Hos Sharkware kan vi hjælpe din virksomhed med at identifisere tidsrøvende processer, som kan undgås ved at intreagere én eller flere systemer. Kontakt os og lad os tage snak om hvordan vi kan hjælpe.