Mobil Apps

Mobil Apps

Mobil apps er din lille hjælper som altid er inden for rækkevide, det er hurtigt og nemt at bruge en mobil app som kan skabe stor værdi samt spare tid!

Vi udvikler altid mobil apps med de nyeste og gennemtestet teknologier for at sikre kvalitet, sikkerhed og performance.

Har du en ide til mobil app, så kontakt os for en uforpligtende snak, vores konsulenter står klar til at hjælpe.

Mobil app

Hos Sharkware har vi mange års erfaring inden for cross-platform app udvikling. I forbindelse med at der er kommet nye stærke webteknologier til rådighed er antallet af cross-platform apps steget. Førhen var cross-platform apps begrænset i performance samt muligheden for at udnytte telefonens hardware såsom kamera, sensorer mm. Med tiden er det blevet muligt at opnå native-like performance!

Vores konsulenter har erfaring med at udvikle alt fra tidsregistrerings apps til lagerstyringssystemer som kan afvikles på PDA’er. Samt apps som udnytter enhedens hardware som kamera og GPS sensorer.

 


Hvorfor en cross-platform mobil app?

Cross-platform apps har den fordel at man kan skrive en kode som kan kompileres til forskellige platforme såsom Android, IOS, Windows mm. Dette reducere den samlede udviklingstid drastisk og ikke mindst omkostningerne ved at udvikle en app. Derfor ser vi også flere og flere virksomheder som undersøger mulighederne med cross-platform apps når de skal have udviklet en app. Vores apps kan udgives på Google Play eller Apple AppStore. Det er også muligt at installerer vores apps direkte på enheden hvis publiceringen af appen ikke ønskes.

Har du en ide til app?

Vores konsulenter står klar til at tage en uforpligtende snak omkring dine ideer og ønsker, samt hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig i mål med din mobil app. Vi rådgiver og laver en grundig for-analyse inden hvert projekt for at sikre at vi får dækket alle aspekter, samt skitsere appen. Projektet påbegyndes ikke før begge parter er tilfredse med forarbejdet. Tøv ikke med at kontakte os.