Datavisualisering

Datavisualisering

Datavisualisering også kendt som business intelligence (BI) kan give et visuelt indblik i din virksomheds data på en nem og overskuelig måde. Vi har fokus på at udvikle let læselige rapporter, som er up-to-date med data og let tilgængelige.

At kunne læse og forstå sin virksomheds data kan være med til at åbne flere muligheder samt løfte virksomheden til et nye niveau.

Data er yderst værdifuldt og eftertragtet og mangel på udnyttelse af data kan give et negativt udfald for din virksomheden. Lad Sharkware hjælpe dig.

 Om datavisualisering &business intelligence?

Der bliver hver dag skabt en masse data når man driver virksomhed. Disse data kan være omkring salg, lager, marketingsperformance, omkostninger og andre KPI’er. Med så meget data kan det hurtigt blive svært at læse og forstå dem, og man risikerer at glip af vigtig info, som man kunne have udnyttet til at træffe de rigtige valg.

Hvad kan jeg bruge visuel data til?

Data kan fortælle en masse omkring din virksomhed og hjælpe med at pege din virksomhed i den rigtige strategiske retning. Det er derfor vigtigt at kunne læse og forstå de mange data man har. Ved at visuelt præsentere data i en grafisk form bliver det langt lettere at få et indblik i dem.

Har du data, har vi løsningen

Hos Sharkware har vi stor erfaring med at visualisere data for virksomheder. Vi anvender ikke Excel til at lave disse former for rapporter, men i stedet en web eller mobil app. På denne måde kan vi sikre at du altid har adgang til dine data og at de up-to-date.

Vi anvender aktive dashboards, interaktive rapporter, diagrammer og grafer for at gøre dine data mere levende og nemmere at læse.

Vi tager data som nedenståendeog gør det visuelt.

business intelligence, bi

Data kan også være GPS koordinator, her vises rå GPS koordinator som en rute på et kort.

Om fordelene ved Datavisualisering

Det handler ikke kun om at præsentere data; det handler om at omdanne data til indsigt.

Vores tilgang afslører de mønstre og forbindelser, som kan føre til "aha"-øjeblikke og styrke din virksomheds evne til at træffe informerede beslutninger.

Datavisualisering bliver et redskab til at fortælle historien om din virksomhed og dens fremtid.

Hjælper med Strategisk Beslutningstagning

Vi gør det muligt for dig at se det store billede og identificere betydningen bag dine data.

Dette giver et solidt grundlag for at træffe kvalificerede beslutninger og strategisk planlægning, der vil drive din virksomhed fremad.

Datavisualiseringsværktøjer

Valget af det rigtige værktøj er essentielt for succesfuld datavisualisering.

Vi vejleder dig gennem processen med at vælge de værktøjer, der bedst matcher dine specifikke behov, fra databehandling til præsentation og deling af indsigt.

Formålet med Din Datavisualisering

For at sikre, at din datavisualisering har den ønskede effekt, er det vigtigt at klarlægge, hvem din målgruppe er, hvilket budskab du ønsker at formidle, og hvilken platform det skal kommunikeres på.

Vi hjælper dig med at afdække disse aspekter for at sikre, at din kommunikation er målrettet og effektiv.

Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få et indblik i jeres data.