Web Apps

Web Apps

Web apps fra idé til realitet, uanset hvilken fase du er i lige nu og i hvilket omfang du har brug for ekstra ressourcer, så står Sharkware til rådighed.

Vi har fokus på at udvikle skræddersyet web applikationer med intuitivt brugergrænseflade og høj ydelse, efter dine behov.

Vi arbejder agilt og ligger vægt på at udarbejde robuste løsninger som der kan vedligeholdes uden problemer efterfølgende.

Web applikation eller hjemmeside?

Vi bliver ofte spurgt omkring hvad forskellen på en web applikation og en hjemmeside er. En af forskellene er f.eks. at hjemmesider er statiske og at web apps er interaktive for brugerne. Kompleksiteten på web applikationer er højere end på en hjemmeside. Eksempler på nogen af de mere kendte web applikationer kan f.eks. være Facebook, Amazon, Google Docs. Disse applikationer er interaktive og reagere på brugerens handlinger.

Hvorfor web apps?

Web applikationer har de seneste år for alvor taget fart. I forbindelse med modning af World Wide Web er det blevet muligt at gøre mere i form af grafik, funktionalitet og kan afvikles på forskellige platforme. Web apps kan afvikles af enheder der har en internet forbindelse og en browser og kræver ingen installation på enheden. Dette spare plads og samtidig er man også sikret at applikationen altid er up-to-date.

Jeg har en ide til en web app, kan i hjælpe?

Hos Sharkware har vi stor erfaring med udvikling af apps, alt fra simple til komplekse applikationer. Vi udvikler vores apps så de kan køre på forskellige enheder såsom smartphones, tablets og selvfølgelig computere. Vi anvender de seneste teknologier og best practices inden for webudvikling for at sikre kvaliteten af vores produkt samt performance og sikkerhed.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine behov og ideer til en web applikation, så skal vi nok hjælpe dig i mål.