Cloud løsninger

Cloud Løsninger

Ved brug af cloud i løsninger kan du undgå at investere en stor sum penge på hardware, installation og vedligeholdelse og ikke mindst plads.

I clouden kan du lynhurtigt skalere din løsning hvis behovet opstår uden at skulle ændre i din nuværende opsætning.

Hos Sharkware har vi stor erfaring med løsninger i skyen, som det også bliver kaldt. Lad os hjælpe dig med at finde den rette cloud løsning til din virksomhed.

Hvad er cloud løsninger?

Cloud løsninger, også kendt som cloud computing eller cloud services, leverer en række IT ressourcer on-demand over internettet. Cloud service udbydere, som f.eks. AWS, Microsoft Azure eller Google Cloud Platform, kan leverere alt fra applikationer til datacentre, hvor man afregner ud fra forbrug. Disse former for online løsninger giver også din virksomhed mulighed for at skalere op eller ned på ressourcerne alt efter behov.

Hvad er fordelene ved cloud løsninger?

Cloud baserede løsninger, gør det muligt at få hurtig adgang til fleksible og prisvenlige IT ressourcer, uden at skulle investere en stor sum penge i hardware, lave tidskrævende installationer og vedligehold. En Cloud løsning gør det også muligt at tilgå virksomhedes forskellige ressourcer uanset hvor man befinder sig. Altså kan virksomheder reducere overordnede omkostninger til IT med et skifte til cloud og få nemmere tilgængelighed på tværs af enheder.

Brug for hjælp til at komme igang?

Det er efterhånden et hav af cloud baserede løsninger ude på internettet. Hvordan er det så lige at man får valgt den rigtige løsning til sin virksomhed? Der findes ingen standardiserede løsninger til succes i skyen. Den løsning man vælger skal afhænge af de behov man har som virksomhed. Hos Sharkware guider vi jer igennem den store cloud jungle og finder den helt rigtige cloud løsning til din virksomhed.

Kontakt Sharkware for en uforpligtende snak med en af vores cloud eksperter omkring hvad dine behov er og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Bemærk: Vi tilbyder også strategisk IT-rådgivning, der giver dig overblikket til at tage de rigtige beslutninger ift. fx indkøb af IT udstyr eller valg af hardware-/softwareløsninger, såsom
Cloud Løsninger og API integrationer.